APEL DE PARTICIPARE LA CONFERINȚA ȘTIINȚIFICĂ INTERNATIONALA LIMBĂ ETNIE COMUNICARE, EDIȚIA A IV-A

Catedra de Filologie Română, Centrul de Informare al României de la Universitatea de Stat din Comrat are deosebita plăcere de a Vă invita la cea de-a IV-a ediţie a Conferinţei Internaţionale LIMBĂ ETNIE COMUNICARE care se va desfăşura în oraşul Comrat, UTAG, Republica Moldova, la 12 octombrie 2017 (str. A. Galaţan, nr.17, blocul de studii 2, etajul III).

La Conferinţă sunt invitaţi să participe profesori universitari, cercetători, cadre didactice din ţară şi din străinătate. Totodată, Conferinţa Internaţională LIMBĂ ETNIE COMUNICARE este un cadru necesar pentru a pune bazele unor colaborări ştiinţifice internaţionale.
Comunicările se vor prezenta pe următoarele secţiuni:
• Lingvistica
• Etnografie. Literatură şi folclor
• Didactica specialităţii şi comunicare: Abordări inter-şi transdisciplinare
Înregistrarea la conferința se va face on-line, prin completarea formularului de participare, până la data de 1 octombrie 2017.

FORMULAR DE PARTICIPARE
NUMELE, PRENUMELE AUTORULUI / AUTORILOR___________________
LOCUL DE MUNCĂ________________________________________________
FUNCŢIA_________________________________________________________
TITLUL ŞTIINŢIFIC________________________________________________
DENUMIREA COMUNICĂRII________________________________________
REZUMATUL (maxim 50-100 de cuvinte, în limba engleză) ________________
TERMENI-CHEIE __________________________________________________
SECŢIA___________________________________________________________
E – MAIL__________________________________________________________

NORME DE REDACTARE A LUCRĂRII:
1. NUMELE AUTORULUI / AUTORILOR: (Times New Roman, size 11, Bold, alineat din stânga), urmat de numele instituţiei (Times New Roman, size 11, italic), intervalul 1, 5.
2. TITLUL COMUNICĂRII: ( Times New Roman, size 12, litere mari, Bold, alineat din stânga), intervalul 1.
3. REZUMATUL: (Times New Roman, italic, size 10, intervalul 1, alineat din stînga-1,27), maxim 50-100 de cuvinte, în limba engleză. Rezumatul lucrării trebuie să fie informativ, să prezinte pe scurt tematica lucrării, obiectivele, date / studiu şi principalele concluzii formulate. În rezumat trebuie utilizată nomenclatura standard, iar abrevierile şi citările bibliografice nu trebuie să fie folosite.
4. TERMENI-CHEIE (până la 5)
5. CUPRINSUL: (Times New Roman, size 12, intervalul 1,5 alineat din stînga-1,27 ). Volumul comunicării până la 8 pagini. Bibliografia se consemnează la sfârşitul lucrării. Paginile nu se vor numerota.

Lucrările se prezintă în limbile română, engleză, rusă. Lucrările înscrise vor fi publicate în broșura evenimentului sub cod ISBN. In calitate de autori si/sau coautori, dumneavoastra veti trimite până pe 1 octombrie 2017, către comitetul de organizare formularul de înscriere, rezumatele si lucrarile pe care intenţionati sa le sustineţi în cadrul conferinţei pe următoarele adrese :

Tel. +37360125489 :
+37369960889.

Fiecare participant la Conferinţă (autor/coautor) va primi diplomă de participare.
Vă invităm în calitate de participant activ!

Informaţii suplimentare