Caterdra de economie

f

Svetlana Ghenova

Șef de catedră
Conferenţiar universitar, doctor în economie

Date de contact:
Adresa: str. Galatsan 17 Comrat Republica Moldova
Tel: (+373298) 23980     Fax: (+373298) 23481

I. MISIUNE

Catedra de Economie îşi propune sa se mențină la nivel ridicat al învăţământului universitar şi al cercetării ştiinţifice în domeniul managementului şi marketingului din Republica Moldova angajându-se in acest scop să stimuleze promovarea valorilor autentice, cooperarea între membrii facultății noastre, crearea unor structuri funcţionale atât în activitatea de predare din cadrul programelor de licență, masterat, doctorat, cât şi în activitatea de cercetare ştiinţifică

II. INFORMAŢII GENERALE

Catedra de Economie a fost fondată în anul 1991 în cadrul Facultăţii de Economie a Universitaţii de Stat din Comrat. Catedra de Economie, ca parte integrată a comunității universitare din Universitatea de Stat din Comrat aspira permanent către descoperirea noului în toate formele sale, către generearea de excelență în cercetare, către întreținerea unui mediu propice învățării de înaltă calitate, prin pasiunea pentru cunoaștere și inovare a oamenilor ce o formează. Catedra a fost condusă de profesori cunoscuţi în Republica Moldova: Alexandru    Onofrei, Dumitru Parmacli, Zinovia Aricova, Ala Levitskaia, Svetlana Ghenova. Catedra întreţine relaţii de colaborare cu mai multe universităţi din străinătate, inclusiv Suedia, Italia, România, Portugalia, Franţia, Slovenia, Finlanda, Ucraina, Tucia şi Rusia. Absolvenţii specialităţi a catedrei de Economie posedă cunoştinţe fundamentale şi speciale în economie, management, marketing şi business. Ei pot ocupa funcţiile de economist, marketer, analist, diriginte de şantier, manager al întreprinderilor

Informaţii suplimentare