Инновационный Инкубатор  Moodle KDU Центр непрерывного образования    
GAG
Pazar, 16 Ocak 2022 18:00

Programul de burse KIRKLAND și KIRKLAND RESEARCH

Ambasada Republicii Polone la Chișinău anunță despre lansarea programului BURSELE LANE KIRKLAND, precum și a Programului KIRKLAND RESEARCH din Polonia pentru anul academic 2022–2023

 

ENG ogłoszenie KIRKLAND 2022_2023

RU ogłoszenie KIRKLAND 2022_2023

Kirkland Research 2022_ogłoszenie_EN

 

Programul de burse L. Kirkland deja 21 de ani la rând susține dezvoltarea individuală a cetățenilor tineri, ambițioși și activi din Europa de Est, Caucazul de Sud și Asia Centrală.

Din anul 2000, peste 1000 de absolvenți au participat la programul respectiv. Grupul de absolvenți include membri ai guvernului, parlamentari, manageri ai marilor corporații multinaționale, manageri ai organelor guvernamentale locale, NGO și activiști civici.

Autorul și fondatorul programului este Fundația pentru libertate polono-americană. Programul este, de asemenea, susținut financiar de Agenția Națională Poloneză pentru Schimb Academic (NAWA).

Programul oferă două semestre de studii într-unul din cele cinci centre academice poloneze (Varșovia, Cracovia, Wrocław, Poznań, Lublin) și cel puțin două săptămâni de stagiu profesional în organizații de stat, private și neguvernamentale.

Oferă, de asemenea, un program extins de instruire. Se adresează deasemenea tinerilor lideri și experți, care dețin diplome universitare, interesați de dezvoltarea democrației, economiei și societății civile din țările lor și din regiune.

În cadrul Programului de cercetare Kirkland, deasemenea se oferă o bursă de cercetare de un semestru pentru anul universitar 2022/2023 adresată candidaților ce dețin o diplomă de doctorat.

 

Informații detaliate și de contact:

www.kirkland.edu.pl

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.