RO
Miercuri, 15 Mai 2024 10:58

Participarea studenților de la Universitatea de Stat din Comrat la un seminar de familiarizare cu privire la dezvoltarea Start Up cu suportul companiei Dreamups

Participarea studenților Universității de Stat Comrat la seminar introductiv despre dezvoltarea Start up cu sprijinul companiei Dreamable Pe 14 mai 2024 a avut loc un seminar introductiv la Universitatea de Stat Comrat, unde studenții au descoperit noi orizonturi în lumea startup-urilor . Orange Digital Center Learning Hub, în ​​parteneriat cu Dreamups, a organizat un Dreamable Founder Talk cu Alexander Yaroslavsky, co-fondatorul EasyReserv.io, ca parte a caravanei Dreamable. Din istoria înființării companiei Alexander, studenții Universității de Stat Comrat au aflat despre primii pași pentru crearea unui startup, despre obstacolele, dar și despre succesele întâlnite pe drumul unui tânăr antreprenor. Colegii de la Orange Moldova și cofondatorul EasyReserv.io au confirmat importanța accelerării dezvoltării competențelor pentru a fi competitivi în viitor. Dreamable a invitat studenții noștri să descopere nu doar un spațiu în care visele își găsesc împlinirea antreprenorială, ci și un loc în care își pot dezvolta și întări mentalitatea unui fondator de start up business. Angajații Dreamable au oferit studenților Universității de Stat Comrat acces gratuit la formare în timpul sesiunii de tendințe de vară în timpul cursurilor (link pentru înscrierea la cursuri - https://bit.ly/AplicLaDreamable).

Dreamable este un pre-accelerator organizat într-o ediție specială Dreamups și Orange Digital Center Moldova cu sprijinul proiectului Future Technologies, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, cu sprijinul Western NIS Enterprise Fund.