Инновационный Инкубатор  Moodle KDU Центр непрерывного образования    
RO
Miercuri, 29 Mai 2024 10:48

La o întâlnire de lucru a partenerilor au participat membri ai echipei internaționale de hub-uri ENRICHER de la Universitatea de Stat Comrat

Pe 22 mai 2024 a avut loc următoarea întâlnire online programată a partenerilor din proiectul ENRICHER hubs – proiectul ERASMUS-EDU-2022-CBHE-STRAND-2. Universitatea de Stat Comrat a fost reprezentată la întâlnire de membri ai echipei de lucru a proiectului ENRICHER-hub: coordonator de proiect – doctor, conf. univ., Fedotova L.V.; Prorector pentru Cercetare și Relații Internaționale, doctor, conf. univ. Genova S.I.; Decan al Facultății de Economie, doctor, conf. univ. Todorich L.P.; şef catedra Economie, Doctor, conf. univ., Muska S.F.; Doctor habilitat, prof. Levitskaya A. P., Doctor habilitat, conf.univ. Shchukina N.V.

 Obiectivul principal al întâlnirii a fost implementarea WP6 – Diseminare. Prezentarea „Cum se ajunge la diferite grupuri țintă” a fost realizată de coordonatorul de proiect de la Universitatea de Stat din Moldova, dr. Elena Simciuc, care a atras atenția asupra principalelor obiective și importanța diseminării informațiilor despre activitățile proiectului și necesitatea extinderii acoperirii. să includă reprezentanți ai diferitelor grupuri țintă. audiente. Au fost conturate etapele pentru munca de succes privind diseminarea informațiilor și ideilor proiectului: identificarea publicului țintă; dezvoltarea unei strategii de către fiecare dintre partenerii de proiect; canale internaționale de prezentare a informațiilor; impactul proiectului.

În cadrul atelierului de lucru, participanții au completat o fișă de lucru online care definește activitatea privind WP6 – Diseminare, identificând grupurile țintă pentru fiecare partener și determinând cele mai eficiente modalități de diseminare a informațiilor despre proiect către grupuri țintă specifice.

Natalia Shchukina, care este responsabilă în echipa Universității Comrat pentru WP6, a informat participanții la reuniune despre planificarea lucrărilor la acest pachet de lucru, care sunt metodele de diseminare a informațiilor pentru care grupuri țintă sunt văzute de echipă ca fiind cele mai profitabile și eficiente. .

Reamintim că la 1 ianuarie 2024 a fost lansat proiectul „DesigNing GREEN TourIsm Concepts Through LeaRning” (Dezvoltarea conceptului de turism verde prin educație) (ENRICHER hubs – proiect) ERASMUS-EDU-2022-CBHE-STRAND-2 , marele titular al proiectului este Universitatea de Științe Aplicate Haaga-Helia (Finlanda), coordonator de proiect internațional - Nora Lappalainen, perioada de implementare a proiectului - 3 ani.

Proiectul este finanțat de Comisia Europeană prin fondul Erasmus+ CBHE.