RO

Doctor în economie
Taushanji K.P.
tel. +373 298 2-87-66

Fondată în 1991, facultatea are aceeași vârstă cu universitatea. În cei 18 ani de activitate ai departamentului, peste 1000 de specialiști au fost instruiți și absolvenți. Mândria facultății - defapt  sunt absolvenții săi - economiști, finanțatori, contabili și manageri de companii. Facultatea include un potențial intelectual destul de bogat - profesori, profesori asociați, doctori în științe. Profesorii facultății funcționează excelent  în furnizarea de clase cu material didactic pentru implementarea unui proces educațional de înaltă calitate. În acest sens, profesorii sunt implicați activ în elaborarea și publicarea manualelor, monografiilor, ghidurilor de predare și manualelor metodologice. Participă la conferințe, seminare, traininguri. Facultatea desfășoară activități de cercetare în domeniul aspectelor economiei de piață.