Инновационный Инкубатор  Moodle KDU Центр непрерывного образования    
RU
Вторник, 09 февраля 2021 20:59

Invitație Conferinţă ştiinţifică

 

INVITAŢIE

Cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor, care este marcată la nivel mondial în fiecare an la data de 15 martie, Academia „Ştefan cel Mare” a MAI al Republicii Moldova va organiza la data de 19 martie 2021, Conferinţa ştiinţifică internaţională cu genericul: Reglementări naționale și standarde juridice internaționale în domeniul protecției drepturilor consumatorului.

Eveniment va oferi participanților posibilitatea de a realiza un schimb de experienţă și de a aborda, prin prisma teoriei și practicii, multiple aspecte legate de problematica protejării intereselor economice ale consumatorilor la nivel național și internațional. 

În acest context, avem deosebita onoare de a invita instituția dumneavoastră să participe la acest eveniment.

Condiţii de participare:

1. Până la data de 26 februarie 2021, se va trimite în format electronic la adresa de email Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. confirmarea participării la conferinţă cu indicarea datelor de contact a autorului și a titlului comunicatului științific;

2. Până în data de 05 martie 2021 se va prezenta lucrarea științifică  în format electronic la aceeași adresă de email.   

Rugăm participanţii să respecte datele limită stabilite.

În legătură cu necesitatea respectării restricțiilor stabilite de către Guvern din cauza pandemiei COVID-19, conferința se va realiza în regim online. Programul conferinței și modalitatea de participare la lucrările acesteia vor fi plasate pe situl oficial al Academiei (http://www.academy.police.md/cu 5 zile înainte de data desfășurării.

Pentru mai multe detalii mă puteți contacta la numărul de telefon +37360542211.