Инновационный Инкубатор  Moodle KDU Центр непрерывного образования    
RO
Luni, 12 Februarie 2024 11:12

Digitalizarea serviciilor de evaluare externă. Testarea Formularului electronic de depunere a dosarelor pentru evaluarea externă a programelor de studii superioare

În cadrul proiectului Erasmus+ "Îmbunătățirea asigurării calității în sistemul de învățământ superior din Moldova (QFORTE)" la data de 08.02.2024 Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare a organizat seminarul "Digitalizarea serviciilor de evaluare externă. Testarea Formularului electronic de depunere a dosarelor pentru evaluarea externă a programelor de studii superioare". Scopul acestui eveniment a fost organizarea eficientă a procesului de evaluare externă a programelor de studii din ciclul I și ciclul II de învățământ superior din domeniu 041 Științe economice.

Seminarul a fost desfășurat în format hibrid, instituția gazdă Academia de Studii Economice din Moldova. La evenimenul nominalizat au participat reprezentanții ANACEC, Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova și responsabilii din instituțiile de învățământ superior. Echipa Universității de Stat din Comrat: Nacioglo Natalia, șef Departamentul Managementului Calității și Procesului de Instruire; Cerga Tatiana, doctor, conferențiar universitar, Catedra Contabilitate și Finanțe; Ianioglo Maria, doctor, conferențiar universitar, Catedra Pedagogie și Psihologie. Personalul academic, implicat în realizarea programelor de studii la Faculte Economie, a avut posibilitatea de a participa la acest seminar online.