Инновационный Инкубатор  Moodle KDU Центр непрерывного образования    
RO
Miercuri, 21 Februarie 2024 13:53

12 MARTIE – ADOPTAREA IMNULUI INTERNAȚIONAL ȘI ZIULUI MEHMET AKIF ERSOY, ZIUA POMINEI DE 18 MARTIE ȘI VICTORIA LA CANAKKALE

 VOLUMUL CONCURSULUI:

 Prezenta specificație se aplică participanților la concurs, al cărui scop și tema sunt menționate mai sus, condițiile care trebuie căutate pentru înscrieri, modalitatea de depunere, evaluarea care trebuie efectuată, procedurile și principiile pentru premiile și ceremoniile de premiere, și calendarul competiției.

 

SCOPUL CONCURSULUI:

  1. Pentru a crește gradul de conștientizare, asigurându-ne că cetățenii și compatrioții noștri care locuiesc în Moldova sunt informați cu privire la valorile noastre naționale și morale pe această temă,
  2. Pentru ca cetățenii și compatrioții noștri care locuiesc în Moldova să înțeleagă valorile sociale, culturale și istorice ale Republicii Turce,
  3. Să educăm cetățenii și compatrioții noștri care locuiesc în Moldova ca cetățeni cu valori universale democratice și etice și conștiința unui individ care își apără steagul, națiunea, țara și statul și încearcă să protejeze, să dezvolte și să glorifice aceste elemente, precum și să sporească conștientizarea lor cu privire la aceste probleme,
  4. Scopul evenimentului este de a evidenția mesajul pe care lupta poporului turc pentru libertate și patrie și victoriile lor l-au transmis lumii.

CLARIFICARI LEGATE DE CONCURS

  1. Termenii concursului și explicațiile vor fi publicate pe rețelele de socializare și pe site-urile oficiale ale Ambasadei Turciei la Chișinău și ale filialelor acesteia.
  2. Concurenții își vor trimite lucrările la ambasada noastră în data de 03.11.2024 prin poștă la adresa TR Chișinău Ambasada Consultanță Educațională Str. Alexey Mateevich, 55 de ani, doctor în științe medicale (2009) ar trebui trimis la Chișinău. Lucrările care sosesc la Ambasada Turciei la Chișinău după data livrării nu vor fi evaluate.
  3. Concurenții recunosc că nu vor avea dreptul la redevențe pentru munca lor, că toată responsabilitatea legală pentru munca lor le aparține și că au transferat toate drepturile de control asupra lucrării Ambasadei Turciei la Chișinău.
  4. Lucrările depuse vor fi evaluate de o comisie de evaluare, care va fi formată de Ambasada Turciei la Chișinău.
  5. Deciziile comisiilor de evaluare sunt definitive și nu pot fi atacate cu recurs.
  6. Primele trei lucrări câștigătoare vor fi premiate de Ambasada Turciei la Chișinău. Recompensele vor fi stabilite ulterior.
  7. Participanții la concurs sunt considerați cei care au acceptat toate întrebările specificate în această sarcină.
  8. Premiile vor fi înmânate tinerilor câștigători în cadrul unei ceremonii care va avea loc la ambasada noastră la data stabilită. Câștigătorii lucrărilor vor fi anunțați separat despre locul și ora ceremoniei.

Specificații:

  1. Fiecare participant va intra în concurs cu un singur tablou.
  2. Lucrările depuse la concurs nu trebuie să fi participat anterior la niciun concurs sau să fi fost publicate nicăieri.
  3. Picturile vor fi realizate pe hârtie whatman cu dimensiunile minime de 35x50 cm.
  4. Pot fi folosite toate tipurile de materiale de pictură și desen. (Acuarelă, pastel, vopsea în ulei, vopsea uscată, guașă etc.).
  5. Fotografiile vor fi ambalate și trimise la Ambasada Chișinău.

https://kisinev.meb.gov.tr/www/odullu-resim-yarismasi-son-basvuru-tarihi-11-mart-2024/icerik/236

Prev Next