Инновационный Инкубатор  Moodle KDU Центр непрерывного образования    
RO
Vineri, 10 Mai 2024 09:01

Startup Tech: de la concept spre lansare cu Alexandru Iaroslavschi în Universitatea de Stat din Comrat

Ești student/ă și visezi să devii antreprenor/oare? Vrei să afli cum poți să-ți transformi ideile în realitate și să pornești propria afacere?

Marți, 14 mai la ora 13:00 ne vedem la Comrat, la Founder Talk by Dreamable cu Alexandru Iaroslavschi, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..  Află istoria lui Alexandru și cum a reușit să transforme procesul de gestionare a afacerilor pentru companiile B2B prin startup-ul său.

Alătură-te discuției și află cum poți să construiești propria călătorie antreprenorială, învăță din experiența lui Alexandru și beneficiază de sfaturile și instrumentele sale practice.

Rezervă locul  gratuit pentru a participa la evenimentul Founder Talk cu Alexandru Iaroslavchi: https://bit.ly/FounderTalk_AlexandruIaroslavschi

Locație:  Universitatea de Stat din Comrat, blocul administrativ, etajul 2, sala de conferință.

Te așteptăm să împărtășim împreună pasiunea pentru antreprenoriat și să descoperim lumea startup-urilor prin programul Dreamable.

*Acesta este un eveniment de prezentare a pre-acceleratoruluii Dreamable, mai multe detalii despre program accesează aici: https://bit.ly/AplicLaDreamable

Prev Next