RO

Centrul Cultural German

Deutsches Kulturzentrum a fost fondată în 2001 la Universitatea de Stat tovarăș. De asemenea, funcționează ca o sală de lectură germană. Sala de lectură germană are un stoc extins de referință. Aceasta constă din enciclopedii generale și de specialitate, dicționare și anuare statistice și servește la furnizarea de informații cu privire la toate problemele de utilizare a terenului.

Activitatea Centrului Cultural German este susținută de Ambasada Germaniei. Sarcina Centrului Cultural German este următoarea: să ofere asistență elevilor, studenților și profesorilor germani. Aici studenții și elevii pot pregăti prelegeri, cursuri, teze de diplomă, pot participa la diverse programe organizate de Ambasada Germaniei. Studenții Universității de Stat din Comrat au diverse oportunități de a merge în Germania: să participe la un stagiu profesional (programul "LOGO"), să participe la cursuri de limbi străine (programul "DAAD"), să petreacă vacanța de vară în Germania (programul "EUROCAMP"), să-și continue studiile în Germania (programul "DAAD") sau să lucreze în Germania în timpul vacanței de vară (programul "ZAV") etc.

În Centrul cultural German puteți viziona, de asemenea, filme video și puteți asculta casete audio.

Vizitați Centrul Cultural German! Bine ai venit!

Telefon de Contact: + 373 298 2-76-38

Planul de lucru al Centrului Cultural German pentru anul universitar 2017-2018 - view/download

Raport privind activitatea desfășurată de asistentul principal de laborator al Centrului Cultural German pentru anul universitar 2016-2017 - view/download