Инновационный Инкубатор  Moodle KDU Центр непрерывного образования    
RO
Joi, 11 Ianuarie 2024 19:38

Susţinerea preliminară a tezei de master - „repetiție” pentru prezentarea viitoare

Pe data de 21 decembrie 2023, la Catedra de Limbi Străine a Universității de Stat din Comrat, a avut loc susținerea prealabilă a lucrărilor de master a grupei MGYA-22 la specialitatea “Predarea limbilor germanice în instituţii de învăţământ în mediul multietnic”.  Această  susținere se organizează cu o lună înainte de începerea lucrării comisiei de stat. Apărarea principală este programată pentru 25 ianuarie 2024.

Apărarea preliminară a lucrărilor de master a fost efectuată de studenții de la catedra de absolvire în fața comisiei de preapărare în prezența șefului de catedră. Principalele obiective au fost următoarele: considerarea  și discutarea principalelor prevederi ale lucrărilor, gradul de pregătire a lucrărilor de master pentru susținerea principală, precum și sprijinul moral și asistența în prezentarea prezentărilor.

Pre-apărarea a fost o repetiție de apărare, în care studenții au putut nu numai să-și testeze rapoartele, ci și să exerseze să răspundă la întrebări despre esența lucrării lor. Comentariile și sugestiile privind lucrărilor de master sunt consemnate în procesul-verbal al ședinței comisiei și vor fi luate în considerare de masteranzii la pregătirea lucrărilor pentru susținere în fața comisiei de stat.

Pe baza rezultatelor susținerii lucrărilor de master s-a emis o propunere de admitere la susținere a 8 studenți.