Инновационный Инкубатор  Moodle KDU Центр непрерывного образования    
RO
Miercuri, 24 Mai 2023 13:31

Vizată profesorilor din Sivas Cumhuriyet Üniversitesi în Universitatea de Stat din Comrat

În perioada 15-19 mai 2023, Dr. Burkay DIVRIK și Dr. Menekshe TAS DIVRIK au vizitat Universitatea Sivas Cumhuriyet, Turcia.

Programul vizitei a inclus o întâlnire cu conducerea universității, cu rectorul, Dr. S.K. Zahariye S.K., ofițerul de conferințe al universității.

Următoarea întâlnire a fost organizată cu studenții Universității de Stat din Comrat. În timpul întâlnirii, Burkai Divric și Menecshe Tas Divric au vorbit despre universitate, facultăți, specializări și disciplinele pe care le predau la universitate. Întâlnirea s-a desfășurat sub forma unei discuții aprinse, în cadrul căreia studenții au avut ocazia să le adreseze oaspeților întrebări despre posibilitățile de admitere la Universitatea Sivas Jumhuriyet, condițiile de studiu pentru studenții străini și forma de examinare.

A existat o întrebare referitoare la experiența Universității Sivas Jumhuriyet în ceea ce privește participarea la programele Erasmus+ de mobilitate a cadrelor didactice și a studenților cu alte țări partenere cu care au fost deja semnate acorduri.

Vizita s-a încheiat cu o vizită la Departamentul de limbă și literatură turcă de la Universitatea de Stat din Comrat.

Prev Next