Инновационный Инкубатор  Moodle KDU Центр непрерывного образования    
RO
Miercuri, 20 Septembrie 2023 09:11

Ceremonia de înmânare a diplomelor primilor absolvenți ai Departamentului de Limba și Literatura Turcă al universității noastre la universitatea noastră

La 18 septembrie 2023, a avut loc ceremonia de acordare a diplomelor primilor absolvenți ai Universității de Stat din Comrat, Facultatea de Cultură Națională, Departamentul de Limba și Literatura Turcă. Ceremonia de absolvire, T.R. A avut loc în sala de conferințe cu participarea lui Cengiz Güzeloluk, consilier în domeniul educației al Ambasadei de la Chișinău, Erdgin Yılmaz, directorul Gimnaziului turco-moldovenesc Kongaz Süleyman Demirel, profesori și studenți ai catedrei.

Rectorul, doctorul, conferențiar universitar Serghei Zaharia a atras atenția asupra importanței activității catedrei de limba și literatura turcă. El i-a felicitat pe absolvenții catedrei și le-a urat succes în carieră. Consilierul în domeniul educației al Ambasadei Republicii Moldova la Chișinău, Cengiz Güzeluk, a declarat că absolvenții catedrei sunt ambasadorii dragostei dintre Turcia și Moldova. Menționând că canalul diplomației educaționale se exprimă prin "soft power", Güzeluc a spus că absolvenții ar trebui să se concentreze pe obiectivele lor profesionale, oferindu-le informații despre angajarea lor.

Ceremonia s-a încheiat cu înmânarea diplomelor absolvenților. 

https://youtube.com/shorts/ua3A71DijoU?si=ogz456v5p-SII43Z 

Prev Next