Инновационный Инкубатор  Moodle KDU Центр непрерывного образования    
RO
Joi, 16 Noiembrie 2023 21:26

Premiul naţional pentru tinereț

Prin prezenta, Agenţia Naţională pentru Dezvoltarea Programelor şi Activităţii de Tineret informează că, în contextul marcării Zilei Naţionale a Tineretului, la data de 10 noiembrie, a fost lansat Concursul „Premiul naţional pentru tinereț”, ediţia 2023. Concursul are drept scop aprecierea realizărilor, performanţelor şi a contribuţiei tinerilor, specialiştilor şi lucrătorilor de tineret, precum şi a organizaţiilor locale de tineret în dezvoltarea sectorului de tineret. Cu acest prilej, Agenţia Naţională pentru Tineret recomandă să încurajaţi structurile de autoguvemanţă studenţească, responsabile de activităţile extracurriculare dm cadrul instituţiilor de învăţământ superior, să participe la concurs, precum şi sa diseminaţi această informaţie subiecţilor interesaţi din cadrul instituţiei.

Regulamentul privind acordarea Premiului naţional pentru tineret, ediţia 2023, precum şi formularele de înscriere la concurs sunt postate pe pagina oficială a Ministerului Educaţiei şi Cercetării (http://bitd.Y/3sC27Bn), secţiunea tineret. Data limită de înscriere la concurs este 30 noiembrie 2023, ora 17:00.

Totodată, instituţiile de învăţământ superior, precum şi structurile de autoguvemanţă studenţeasca sunt încurajate să desfăşoare, pe tot parcursul lunii noiembrie, activităţi şi manifestări dedicate tinerilor.

Prev Next