RO
Joi, 15 Februarie 2024 10:06

Congresul Internațional de Turism, Economie și Cultură

Turismul este una dintre cele mai importante surse de venit din Turcia, ceea ce este extrem de important. Bogat în frumuseți culturale, gastronomice și naturale. În acest context, am fi bucuroși să salutăm cercetători valoroși care lucrează în domeniul turismului, economiei și culturii la Evenimentul Congresului Internațional pentru Turism, Economie și Cultură (Congresul ITEC), pe care îl organizăm personal și online în perioada 8-10 mai. 2024 ca Universitatea Sivas Cumhuriyet. Congresul nostru îndeplinește criteriile de stimulente academice și noi profesori asistenți care va avea loc la Universitatea Internațională Balcanică din Skopje, Macedonia. Participanților care participă la congresul nostru online nu li se va percepe taxă, iar celor care participă personal li se va oferi o călătorie gratuită în Macedonia de Nord.

Așteptăm cu nerăbdare să întâlnim cercetători valoroși la Congres și să discutăm impactul turismului asupra economiei și culturii sub toate aspectele.

Informații suplimentare https://teccongress.cumhuriyet.edu.tr