RO
Marți, 12 Martie 2024 21:38

Invitatie la Simpozionul Lecturi AGEPI-2024

Stimate Doamne/ Stimați Domni!

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova (AGEPI) vă invită să participați la Simpozionul științifico-practic anual „Lecturi AGEPI”, ediția a XXV-a, cu genericul: „Construirea viitorului comun cu inovații și creativitate”. Evenimentul se va desfășura pe data de 25 aprilie 2024în limba română, în sala de conferințe a AGEPI (str. Andrei Doga nr.24/1, Chișinău).

Înregistrarea participanților, inclusiv prezentarea temelor pentru comunicări, se va efectua prin completarea formularului accesibil la adresa: https://forms.gle/zSThWvJ9uq7f8KCN7 . Termenul limită de înscriere este 15 aprilie 2024.

Condițiile de participare și proiectul de program pot fi accesate aici: https://www.agepi.gov.md/ro/content/lecturi-2024.

Vă așteptăm să fiți alături de noi fiind convinși că prezența Dumneavoastră va contribui la buna desfășurare a ediției din acest an a Simpozionului „Lecturi AGEPI”.

În speranța că veți da curs invitației noastre, vă mulțumim anticipat pentru plăcerea de a fi alături de noi la acest eveniment important.