Инновационный Инкубатор  Moodle KDU Центр непрерывного образования    
RO
Vineri, 12 Aprilie 2024 13:13

ANUNȚ!

Ministerul Educației și Cercetării a Republicii Moldova anunță lansarea celui de-al doilea apel de proiecte în cadrul Programului Bazinul Mării Negre din 29 martie 2024. Programul este destinat țărilor din bazinul Mării Negre, inclusiv Republicii Moldova. Prioritățile de finanțare în cadrul celui de-al doilea apel de proiecte sunt:

-Regiunea inteligentă (care vizează dezvoltarea și consolidarea capacității de cercetare și inovare);

-Regiunea curată și verde (care vizează îmbunătățirea protecției și conservării naturii, a biodiversității și a infrastructurii verzi);

-Regiune competentă și durabilă (obiectiv - construirea încrederii reciproce prin încurajarea acțiunilor de la om la om)

Proiectele trebuie depuse online prin intermediul sistemului informatic JEMS, prin intermediul următorului link: https://jems-bsb.mdlpa.ro/  . Termenul limită pentru depunerea proiectelor este 28 iunie 2024. Detalii despre procesul de depunere a candidaturilor pot fi găsite la următorul link:

https://www.blacksea-cbc.net/interreg-next-bsb-2021-2027/calls-for-proposals/second-call-for-proposals.

Pentru a facilita procesul de aplicare, puteți participa la sesiunile de informare organizate în data de 24 mai 2024 (format fizic. Informații despre sesiunea din 24 mai 2024 vor fi furnizate ulterior.

Prev Next