RO
Miercuri, 17 Aprilie 2024 09:31

ANUNȚ!

În cadrul celui de-al doilea apel de proiecte pentru Programul Bazinul Mării Negre și în vederea identificării oportunităților de cooperare în cadrul Programului Bazinul Mării Negre 2021-2027, Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova anunță lansarea Sesiunilor tematice pentru identificarea partenerilor de proiect în următoarele domenii:

1) Dezvoltarea și îmbunătățirea capacității de cercetare și inovare, 17 aprilie 2024, 13:00-15:00;

2) Promovarea adaptării la schimbările climatice și prevenirea riscurilor de dezastre, 18 aprilie 2024, 13:00-15:00;

3) Îmbunătățirea conservării și protecției naturii, a biodiversității și a infrastructurii verzi, 19 aprilie 2024, 13:00-15:00;

4) Consolidarea încrederii reciproce, în special prin promovarea acțiunilor interpersonale, 22 aprilie 2024, 13:00-15:00;

Sesiunile se vor desfășura online, iar înscrierea se poate face prin intermediul următorului link: https://www.blacksea-cbc.net/communication/news/news-2024/partner-search-forum-17-22-april-2024

Mai multe informații despre cererea de propuneri II pot fi găsite la adresa: https://blacksea-cbc.net/communication/news/news-2024/2nd-calls-for-project-proposals-under-interreg-next-black-sea-basin-programme-are-now-open-with-deadline-28-june-2024

Departamentul Activități de Proiect al Universității de Stat din Comrat

More in this category: « Anunț! ANUNȚ! »