Инновационный Инкубатор  Moodle KDU Центр непрерывного образования    
RO
Vineri, 03 Mai 2024 22:27

Practici de coaching în educație

Profesorul catedrei  Pedagogie și psihologie, Сurteva O., dr, conf., în perioada 29 februarie - 30 aprilie 2024, a participat la cursurile online de perfecționare în programul "Practici de coaching în educație" pe platforma educațională online SKLAD (iSpring Market).

 Cursul a fost elaborat de experți finlandezi în domeniul coaching-ului educațional și este destinat profesorilor de toate nivelurile care doresc să integreze coaching-ul în procesul educațional.

 Programul cursului dezvăluie esența abordării educaționale finlandeze, în care elevul este în centrul procesului de învățare, iar interacțiunea cu profesorul joacă un rol important. Cursul este prezentat sub formă de module compacte de informații, care acoperă aspectele cheie ale aplicării tehnicilor de coaching în mediul educațional, începând de la motivație și până la dezvoltarea gândirii critice la elevi. În cadrul cursului- instrumente de ascultare activă, întrebări deschise, stabilirea obiectivelor, feedback-ul și reflexia printr-un exercițiu practic, asigurând astfel o asimilare eficientă a materialelor.                                               

Programul acestui curs online a presupus lucrul în patru module, care includ materiale de tip conferință, webinarii și training-uri, videoclipuri educative, întâlniri online cu participanții la program, precum și sarcini practice care extind și concretizează conținutul educațional, utilizând tehnologia Bit-Size Learning. Mulțumim creatorilor și organizatorilor programului "Practici de coaching în educație" și le dorim succes în continuarea promovării acestui program printre profesori.

 

 СЕРТИФИКАТ Куртева Оксана Викторовна

 Publicația a fost pregătită de: Curteva O., dr, conf.

Prev Next