RO
Miercuri, 19 Iunie 2024 15:32

ANONS!

Asociația КОNТАКТЕ (Germania) https://kontakte-kontakty de anunță demararea proiectului “Present – Past: Memory and Politics of 'forgotten’ Nazi victims in  the Republic of Moldova and Germany” (susținut financiar de Ministerul Afacerilor Externe al Germaniei) și invită studenții Universității de Stat din Comrat (KSU), precum și absolvenții care și-au finalizat studiile la KSU (nu mai târziu de 5 ani) în domeniile istorie, jurnalism, științe politice, sociologie, sociologie, geografie, limba germană, germanistică, studii germane, studii europene, antropologie, etnologie etc. să participe la realizarea scopului și obiectivelor proiectului. etc. să participe la realizarea scopului și obiectivelor proiectului. Este necesar să se depună o cerere de participare la proiect până la 30 iunie 2024. Termenii și condițiile, precum și programul de participare la proiect pot fi consultate accesând linkurile (în limbile rusă și română):

More in this category: « Anunț! ANUNȚ! »