RO
Marți, 09 Aprilie 2019 11:09

În perioada 4-5 aprilie curent, profesorii de la Universitatea de Stat din Comrat în cadrul proiectului Promovarea şi dezvoltarea educaţiei interculturale în formarea iniţială a cadrelor didactice au participat la atelierul cu genericul ”Strategii de formare-dezvoltare-evaluare a competenţei interculturale” pentru cadrele didactice universitare, potenţiali autori ai curricula  „Educaţie interculturală”. Partenerii proiectului: Universitatea de Stat din Moldova, Universitatea de Stat Alecu Russo din Bălţi și Universitatea de Stat din Comrat. Atelierul nominalizat se înscrie în şirul activităţilor din cadrul proiectului implementat de Centrul Educațional PRO DIDACTICA, susţinut financiar de Fundaţia pentru copii Pestalozzi din Elveţia.

Participanții seminarului au fost încântați de profesionalismul formatorului Tatiana CARTALEANU și de evenementele desfășurate: învățarea strategiilor didactice noi și reactualizarea metodologiei celor cunoscute; discuții și schimb de experiență;  colaborarea cu partenerii proiectului și self-management; pentru condiţiile create de a învăţa etc.

Informații suplimentare se găsesc pe site-urile web ale KSU și ale Centrului Educațional PRO DIDACTICA:

Coordonator de proiect de la KDU
Ianioglo M.A.,
doctor, conferențiar universitar