Инновационный Инкубатор  Moodle KDU Центр непрерывного образования    
RO
Sâmbătă, 13 Aprilie 2024 14:47

Ministerul Educației și Cercetării informează despre lansarea Programului de master în domeniul Securității Cibernetice în Spațiul Internațional, oferit de către Universitatea Națională a Serviciului Public din Ungaria

Ministerul Educației și Cercetării informează despre lansarea Programului de master în domeniul Securității Cibernetice în Spațiul Internațional, oferit de către Universitatea Națională a Serviciului Public din Ungaria. Programul este destinat absolvenților din domeniile: administrație publică, drept, științe economice, servicii de securitate, științe militare și TIC. Principalele subiecte din cadrul programului sunt: Managementul riscurilor, Crima cibernetică, Strategia și leadershipul securității cibernetice, Managementul crizelor și comunicațiile, Factorii umani ai securității cibernetice, Intelegența amenințărilor cibernetice, Testarea securității și criminalistica.
Candidații interesați pot aplica la programul de master în format online, accesând următorul link https://apply.uni-nke.hu/ . Termenul limită de depunere este 30 aprilie 2024.
Vă rugăm să diseminați aceste informații către toate persoanele care ar putea fi eligibile și interesate de programul de master.
Prev Next