RO
Joi, 04 Iulie 2024 10:49

ANUNȚ!

Studenții, masteranzii, doctoranzii Universității de Stat din Comrat sunt invitați să participe în perioada 9-14 septembrie 2024 la competiția UE TalentOn pentru tineri cercetători (organizată de Universitatea din Silezia). Inițiatorul, finanțatorul și coautorul proiectului este Comisia Europeană. EU TalentOn este un eveniment de brainstorming care va avea loc în orașul european al științei Katowice -2024 (Polonia). Concursul EU TalentOn a fost lansat ca parte a Anului european al tineretului 2022. EU TalentOn este un concurs pentru tinerii cercetători din toate disciplinele științifice, cu vârste cuprinse între 21 și 35 de ani. Participarea la programul EU TalentOn este o oportunitate excelentă de a vă dezvolta abilitățile și pasiunea pentru creativitate, precum și de a dobândi o experiență valoroasă! Informații importante privind procedura, regulile de participare la concurs pot fi găsite urmând link-ul de e-mail: https://eutalenton2024.eu/.

More in this category: « ANUNȚ! ANUNȚ! »