RO
Miercuri, 05 Iunie 2024 22:21

Centrul de Formare Continuă și Dezvoltare a Carierei al USC a participat la un seminar organizat de USM în cadrul Proiectului Național „Investim în profesori”

Pe data de  05 iunie 2024 Centrul de Formare Continuă și Dezvoltare a Carierei al USC a participat la un seminar organizat de USM  în cadrul Proiectului Național „Investim  în profesori”, finanțat de Ministerul Educației și Cercetării al RM. Proiectul propune adaptarea pentru persoane didactice  a unui curs de dezvoltare profesională în cadrul programului „Psihopedagogie” (10 credite)/75 ore de contact /9 module, în perioada iunie-decembrie 2024. În cadrul seminarului   au fost discutate aspecte organizatorice și logistice, precum și orarul și forma cursului. În proiect sunt implicate 185 de cadre didactice din raionul Comrat și Ceadîr-Lunga, formatori de la USC și USM. Proiectul este coordonat de Centrul de formare continuă și Dezvoltare a Carierei al USC.