Инновационный Инкубатор  Moodle KDU Центр непрерывного образования    
RO
Miercuri, 19 Iunie 2024 21:58

Întâlnire online cu Nora Lappalainen, Universitatea Haaga-Helia din Finlanda, coordonatorul proiectului internațional ENRICHER hub-uri cu participanții la proiect de la Universitatea de Stat Comrat

 

În data de 14 iunie 2024 a avut loc o întâlnire de lucru cu coordonatorul proiectului internațional ENRICHER hubs - proiect ERASMUS-EDU-2022-CBHE-STRAND-2, în care Universitatea de Stat Comrat acționează ca partener. Echipa de la Comrat a fost reprezentată de Prorectorul pentru Cercetare și Relații Internaționale, doctor, conf. univ. Svetlana Genova și coordonator de proiect dr., conf. univ., Lyudmila Fedotova. La întâlnire au mai participat: Decanul Facultății de Economie, doctor, conf. univ. Todorich L.P.; şef secţie Economie, doctor, conf. univ., Muska S.F.; Doctor abilitat, prof. Levitskaya A.P., Doctor habilitat, conf.univ. Shchukina N.V. Fiecare membru al echipei este responsabil pentru un domeniu separat de lucru în cadrul WP comune (pachete de lucru).

Doamna Lappalainen, care este deja familiarizată cu membrii echipei Comrat prin întâlniri și lucrări comune, a informat despre evenimentele viitoare din cadrul proiectului și, de asemenea, a cerut fiecărui participant să informeze despre munca depusă, acțiuni comune cu reprezentanții universităților partenere, și viitorul eveniment de raportare privind proiectele în derulare ale WP 2. De asemenea, membrii echipei Universității Comrat au vorbit despre interesele lor științifice în cadrul scopului și obiectivelor proiectului și au informat despre viitoarele evenimente ale proiectului organizate la KSU și despre difuzarea informațiilor în mass-media.

Proiectul este finanțat de Comisia Europeană în cadrul fondului Erasmus+ CBHE.