Инновационный Инкубатор  Moodle KDU Центр непрерывного образования    
RO
Miercuri, 27 Septembrie 2023 14:31

Masă rotundă cu tema DEZBATEREA REZULTATELOR CERCETĂRII PRIVIND ATITUDINEA TINERILOR ÎN INSTITUȚIILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN SUDUL REPUBLICII MOLDOVA FĂȚĂ DE FENOMENUL CORUPȚIEI

22 Septembrie 2023 аm avut o masă rotundă cu tema Dezbaterea rezultatelor cercetării privind atitudinea tinerilor în instituțiile de învățământ din sudul Republicii Moldova făță de fenomenul corupției. În cadrul proiectului "Formarea unei poziții civice active în rândul tinerilor în domeniul prevenirii și intoleranței față de corupție în sudul Republicii Moldova", implementat de "Clinica Juridică Comrat" în colaborare cu Universitatea de Stat Comrat, a avut loc o masă rotundă online.

Organizatorii evenimentului au fost reprezentanții grupului de lucru al proiectului: Baurculu N. și Сuraxina S.

Acest studiu a fost prezentat de autorii Dr. în științe economice Janioglo N. și prof. Levitskaya A., directorul Institutului de Dezvoltare Economică Regională (REDI). Cercetarea a cuprins tinerii care învață în 9 instituții de învățământ din sudul Republicii Moldova. Autorii studiului s-au abordat cu responsabilitate la pregătirea rezultatelor cercetării, evidențiind un abordaj profesional.

La eveniment au participat profesori de la Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul și studenți.

Exprimăm recunoștința și mulțumirile pentru ajutorul în organizarea evenimentului profesorului de la Universitatea de Stat Cahul, Ciudin Oxana.

Puteți consulta documentul complet în limba romînă

https://legalclinic.md/cercetare-privind-atitudinea.../