Инновационный Инкубатор  Moodle KDU Центр непрерывного образования    
RO
Joi, 23 Mai 2024 12:13

Susținere preliminară a tezelor de licență a studenților de la programul „Business și Management”

La 20 mai 2024 a avut loc Susținere preliminară a tezelor de licență a ale studenților de la programul „Business și management” al formelor cu frecvență de zi și fără frecvență de zi ale Universității de Stat din Comrat. Pentru susținerea preliminară au fost prezentate rezultatele cercetărilor științifice efectuate de către studenții din următoarele grupe: EUP-21, ZEUP-20.
Îndrumătorii științifici ai tezelor de licență pregătite pentru susținere:
- lucrări de licență - 50 de studenți care au trecut cu succes de apărarea preliminară și au efectuat o cantitate mare de lucrări practice. Lucrările de cercetare constau din două părți - o parte teoretică și o parte practică.
Apărarea preliminară la catedră este necesară pentru a verifica pregătirea studenților pentru apărare. După susținerea prealabilă, studenților li se oferă posibilitatea de a corecta unele inexactități.
Studenții au vorbit despre lucrările lor, iar supraveghetorii au evaluat volumul de muncă, au făcut sugestii privind proiectarea. Profesorii catedrei au stabilit gradul de pregătire a lucrărilor de licență pentru susținerea apărării, conformitatea acestora cu indicațiile metodologice și, de asemenea, au dat recomandări pentru îmbunătățirea lucrărilor prezentate pentru apărare.